Traitement-LM-14 Kuva 1.jpg

LPG HOIDOT

LPG-hoito perustuu alipaineella tapahtuvaan imurullauskäsittelyyn, jota käytetään laajalti eri oireiden lieventämiseksi. Sen käyttö on yleistä mm. eri pehmytkudos vaurioissa, kipuoireissa, arven pehmentämisessä ja vaalentamisessa, sekä turvotuksen lievittämisessä.

LPG-hoitomme tekee sairaanhoitaja, lymfaterapeutti, Erja Korhonen, jolla on vankka LPG-tietous jo vuodesta 1999.

LPG hoidolla on merkittävä aineenvaihdunnallinen vaikutus. Vaikutus on syvä ja laaja, varsinkin toimenpiteen jälkeen turvonneeseen alueeseen. Turvotus lisää lipua ja hidastaa kudoksen paranemista. Painetekstiilin puristava vaikutus ja lymfaattinen hoito auttavat jälkitilan paranemiseen huomattavasti. Olo paranee ja kudoksen normalisoituminen nopeutuu.


LPG TERAPEUTTISET HOIDOT

Leikkausten jälkihoidot:


Hoito aloitetaan yleensä noin viikon päästä toimenpiteestä. Hoito kohdistetaan leikkausalueeseen ja ympärillä olevaan kudokseen. Hoito on hellävarainen eikä aiheuta traumaa hoitoalueelle. Hoitoa annetaan kerran viikossa noin 35-40 min riippuen hoitoalueen laajuudesta. Suositeltava hoitomäärä on noin kuusi hoitoa.


- Saa aikaan uusien imusuonten muodostumisen tuhoutuneiden tilalle

- Poistaa sädehoidon tai leikkauksen aikaansaamaa arpikudosta

- Tehostaa lymfaattisen järjestelmän toimintaa nesteiden poistamisessa

- Tehostaa kuona-aineiden poistumista

SELLULIITTIHOIDOT


Selluliittihoidolla vaikutetaan mekaanisesti suoraan rasvasoluihin. Se tehostaa lipolyysiä ja vapauttaa rasvakertymät. Hoito kiinteyttää ihoa syvältä kollageeni- ja elastiinituotantoa aktivoiden. Hoito käynnistää rasvavarastojen tyhjentymisprosessin niillä ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät tehoa. Hoitoa suositellaan 2 kertaa viikossa säännöllisesti 10 - 15 kertaa. Ylläpitohoito kerran kuukaudessa.


- Tehoaa nopeasti kipeään ja kovan tuntuiseen selluliittiin
- Vaikuttaa tiiviiseen, sidekudoksiseen selluliittiin
- Tehoaa selluliittiin, joka on kerännyt nestettä: "pehmeä selluliitti"
- Vaikuttaa uuteen tai vanhaan selluliittiin, joka on tullut raskauden seurauksena, tai ihon   löystymisen vuoksi


KASVOHOIDOT


Kasvohoidot korjaavat ikääntymisen merkkejä kiinteyttäen ihoa syvältä ja stimuloiden kollageenin tuotantoa.


- Samettisen pehmeä ja säteilevä iho.
- Raikas ja virkeä ulkonäkö.
- Kiinteämpi kaula ja tasaisempi dekoltee.LPG kasvohoito on luonnollinen tapa vahvistaa kasvojen ja kaulan kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Hoitorytmi on kaksikertaa viikossa 10-15 kertaa. Ylläpitohoito on kerran kuukaudessa.